Kotona taas, tylsässä Kotkassa.


Reissu alkoi mahtavasti äidin tekstarilla, että Ilsepaska oli soittanut kotiin kun olin lähtenyt luvattomasti kotiin 3h liian aikaisin laitoksesta. No se on kyllä totta, mutta ihan sama.

Keskustassa oli liika ihmisiä, mutta muuten ihan jees. Kävin ekaa kertaa Kiasmassa, siellä oli mahtava näyttely. Voisin mennä uudestaankin sinne. Kiasmassa oli myös Jouni Hynynen, sen ensimmäinen kommetti oli "TISSIT!" Hynynen myös jakeli kirjaansa omistuskirjoituksia, tungin maikölin kanssa vielä samaan kuvaan sen kanssa. Hyny tuoksuu hyvälle ja on komeampi luonnossa kuin kuvissa. Awww.

Lähettiin kävelemään Nosturille päin, joudutiin kysymään satakertaa neuvoja kun ei vaan osattu kävellä sinne. Kauhee lauma oli jonottamassa sinne sisään, Ari myy siis hyvin. Jäätiin vielä hetkeksi (yli tunniksi) istumaan ulkopuolelle. Oli lämmin, juotiin mehuu ja jekkuu. Otettiin liikaa valokuvia. Mentiin nesteelle nesteelle xD  Ostettiin ruoka, mentiin taas istumaan ulos. Oli kylmä, otettiin lisää kuvia. Ysin pintaan mentiin sisälle, mun nimi oli nimilistassa! luksusta. Oli perkeleen kuuma, mentiin vielä uudestaan ulos. Kädessä lukee vieläkin maksettu. Mentiinpäs sitten miksauspöydän luokse norkoilemaan, siellä oli paljon pikkutyttöjä (ihankun mie en oisi! ainakin henkisesti) Oli kannattavaa kyylätä miksaaja-miehen biisilistaa sillä silloin joku poika kävi juttelemaan. Keikka meni vähän sivusuun kun hengailtiin niklaksen kanssa siellä. Tosin hier mai kaal biisi popitettiin aivan täysillä. Se oli ainut mikä tiedettiin. Olipas ihan jees reissu jopa. Kiitos ei enää muuta kerrottavaa.

Np. Jarkko Martikainen - Vanhene kanssamme