Näin Jennin (innej) mieliksi kirjoitan myös kotiteollisuuden arjesta vuonna 2017.

Jouni Hynynen:  Elää railakasta perhe-elämää Lappeenrannan puutaloalueella, omistaa oman viinakaupan Virosta. Kirjoittanut 8 kirjaa joista yksi on nobel-palkittu. Jouni alkoi harrastaa lapsuudestaan tuttua kestävyysjuoksua ja ottaa osaa vuoden 2020 Ruotsin pappa-olympialaisiin. Viina maistuu tuttuun tapaan Hynyselle, mutta vain viikonloppuisin.

Janne Hongisto:  Kaljuuntuu entisestää, muu ruumis karvoittuu entisestään, keskivartalo lihoo entisestään. Janne Kristian lauloi kotiteollisuuden kahdennellatoista albumilla ja levy keikkui albumilistalla 52 viikkoa.
Hongisto soittaa Kotiteollisuuden keikoilla 12 kielisellä bassolla, polttaa tupakkaa ketjussa ja juo viinaa. Vapaa-ajallaan Janne hoitaa vaimonsa kanssa puutarhaa ja kylpee shamppanjassa.

Jari Sinkkonen: Mieheltä ei enää nomaalia ihoa näy kun päästä. Jari on täysin tatuoitu ja siintäkös mies innostuneena kirjoitti kirjan: Minä ja tatuoinnit. Jarin hienoinman tatuoinnin on suunnitellut Mikko Karmila, siinä lukee: Lopeta homo!  Sinkkoselta on myös amputoitu pikkusormi, se ei miehen soittoa haittaa.

Kotiteollisuus tekee vuonna 2017 japanin kiertueen yhdessä Frederikin kanssa. Keikat ovat viisituntisia performanssi esityksiä. Lapsia ei päästetä Kotiteollisuuden keikoille, syynä Hynysen rivo ja seksistinen kielenkäyttö.