Tuli kamala kirjoitus puuska, ehkä se on hyväkin asia. Tässä lisää paskaa teille:

Hyrde: Sekoaa täysin viimeistään vuonna 2015, ryhtyy poliitikoksi ja pääse eduskuntaan Vasemmistoliiton riveihin, hän vaihtaa hiusmallia täysin samanlaiseksi kun Devin Townsendillä. Viettää viikonloput mielisairaalassa ja kerran kuukaudessa tekee stam1na keikan. Juo vaan kalliita oluita ja viinejä humaltuakseen.

Teppo: Armeijassa iso pomo, simputtaa alokkaita ja pakottaa ne juomaan bensaa koska ei itse uskalla.Teppo ajaa Lappeenranta - Lemi väliä panssarivaunulla. Tepolla on maatila Lemillä jossa asuu koiran kanssa. Louhii vielä hullummin rumpuja kuin nyt. Kakelta ilmestynyt 12 soololevyä. Soittaa vieläkin stam1nassa

Pekka: Erosi stam1nasta koska halusi soittaa humppaa, kuoli sen jälkeen mysteerisesti auto-onnettomuudessa, kukaan ei muista mitä Peksille kävi koska kaikki olivat kännissä. Peksi ehti ennen kuolemaansa tehdä psykologin töitä ja kävi aina välillä soittamassa keikkoja.

Kai-Pekka: Kaikka raitistui täysin ja kirjoitti uuden AA-kerho kirjan: Kaikkan kolme askelta.
Soittaa vielä stam1nassa, vaikka Hyrde yrittääkin saada Kaikan repsahtamaan taas viinaan.
Lavalla kaikka on alaston, niin henkisesti kuin fyysisestikkin.

Eemil: liitty viralliseksi stam1nan jäseniksi, hipistä on tullut hulluin jäsenistä. Eemiliä säilytetään putkassa arkisin, viikonloput Eemil viettää Savitaipaleen lähibaarissa ja tekee välillä stam1na keikkoja.

Stam1nan yleisö on vuonna 2017 kouluarvosanoin 4-10, aivan hyvä. Teinifanit lähtivät pois keikoilta ja tanssilavoilta Peksin lähdön jälkeen. Keikoilla on moshpit pakko ja siellä käy vaan hulluimmat fanit. Keikan jälkeen pojat juo sianverta kertakäyttömukeista ja kusee yleisöön. Stam1nasta ei uskalleta puhua julkisesti. Äidit pelkäävät päästää tyttärensä keikoille. Tätä on Stam1na vuonna 2017 :D